Over ons

In een wereld waar duurzaamheid en bloemen samenkomen, begonnen wij, twee vrienden met een gedeelde passie, ons avontuur in duurzame kunstbloemen. We waren geïnspireerd om een goed alternatief te bieden waarbij mensen oneindig lang, de pracht van bloemen kunnen ervaren. Vol enthousiasme en met een drang naar vernieuwing gingen we op zoek naar gerecycelde materialen en werkten we samen met ambachtslieden die kunstbloemen creëren die niet te onderscheiden zijn van echte bloemen. Elk ontwerp dat we maken, is gericht op een langdurige en duurzame bloemervaring, zodat iedereen kan genieten van bloemen op een verantwoorde manier.

Ons team

Job

Job is mede oprichter van Blooming Good en als jij dit leest, heeft Job zijn doel bereikt. Want naast zijn passie voor de natuur & bloemen, zorgt hij ervoor dat mensen die op zoek zijn naar producten van topkwaliteit voor een eerlijke prijs, ons weten te vinden. Missie volbracht.

Dane

Samen met Job heeft Dane Blooming Good opgericht. Hij is op een missie om de kunstbloemenmarkt te verduurzamen. Als natuurfanaat doet hij er alles aan om de mooiste boeketten voor jou beschikbaar te maken.

Arianne

Arianne heeft jarenlange ervaring in het samenstellen en creëren van prachtige boeketten. Zowel voor particuliere als zakelijke events schikt ze in een handomdraai de meest verwonderende stukken. Gelukkig doet ze dit ook bij ons, zodat jij ervan kan genieten!

Bing

Na het oprichten van verschillende succesvolle startups in de design industrie is Bing nu als art director verbonden aan Blooming Good. Bing benadert kunstbloemen als esthetische objecten, in plaats van wegwerpproducten. Het is zijn persoonlijke missie de consument in de benadering mee te nemen.

Pim

Met oog voor detail en passie voor fotografie zorgt Pim ervoor dat onze boeketten de aandacht krijgen die ze verdienen. Hij gaat op zoek naar de essentie van het product en legt dit tot in perfectie vast, je moet de bloemen bijna kunnen ruiken door je scherm heen!

Nihal

Nihal is een echte bloemenliefhebber en heeft al enige ervaring als hobbyist met het schikken van mooie boeketten. Zij is afstudeerstagiaire bij Blooming Good en doet onderzoek rondom circulaire economie.

Isa

Isa is afstudeerstagiaire bij Blooming Good en doet onderzoek naar hoe Blooming Good haar aanbod nog beter kan afstemmen op de wensen van de klant. Daarnaast is Isa een enorme Feyenoord fan!